Menu

 BLACK ANGUS GRAND CRU TARTAAR, komkommer, yoghurt, sudachi **

SCHORSENEER, hoeve-ei , gepofte granen ***

NOORDZEEVIS, karnemelk, zeekraal, kokkels, dai dai *

 ROYAL BELGIAN CAVIAAR, mosselen, lavas, selder *****

DUIF UIT LE PAYS DES COLLINES, sjalotjes, miso, daslook

KAASBORD, Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 14e

 CITROEN ‘HUMBERTO SELECTION VALENCIA’, basilicum, witte chocolade, lemon curd*

Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.

Aperitief en koffie worden op ons terras geserveerd.

* INSPIRATIE : 60€ MENU – 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
noordzeevis, duif, citroen 
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen.

** DÉCOUVERTE : 85€ MENU + 45€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
tartaar, noordzeevis, duif, citroen                      Niet op zaterdagavond & zondagmiddag.

*** PLAISIR : 98€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
tartaar, schorseneer, noordzeevis, duif, citroen 

**** SIGNATURE MENU                                     135€ MENU + 70€ WIJNEN  6 GANGEN

tartaar, schorseneer, noordzeevis, caviaar, duif, citroen 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

Restaurant L'Envie in Zwevegem