Menu
BLACK ANGUS GRAND CRU TARTAAR, komkommer, yoghurt, sudachi **
SCHORSENEER, hoeve-ei , gepofte granen ***
NOORDZEEVIS, karnemelk, zeekraal, kokkels, dai dai *
ROYAL BELGIAN CAVIAAR, mosselen, lavas, selder *****
DUIF UIT LE PAYS DES COLLINES, sjalotjes, miso, daslook
KAASBORD, Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 14e
CITROEN ‘HUMBERTO SELECTION VALENCIA’, basilicum, witte chocolade, lemon curd*
Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.
Aperitief en koffie worden op ons terras geserveerd.
* INSPIRATIE : 60€ MENU – 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
noordzeevis, duif, citroen
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen.
** DÉCOUVERTE : 85€ MENU + 45€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
tartaar, noordzeevis, duif, citroen Niet op zaterdagavond & zondagmiddag.
*** PLAISIR : 98€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
tartaar, schorseneer, noordzeevis, duif, citroen
**** SIGNATURE MENU 135€ MENU + 70€ WIJNEN 6 GANGEN
tartaar, schorseneer, noordzeevis, caviaar, duif, citroen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.