RESTAURANT L'ENVIe

reserveer contact
Gault millau

INES

Inès is door wijn en patisserie gepassioneerd. Ze studeerde aan de prestigieuze Hotelschool "Ter Duinen" in Koksijde.
Na een succesvolle professionele opleidingsperiode
komt Ines tot het besef dat ze voldoende technische bagage heeft verzameld om haar
talenten uit te drukken. Ze valt op tijdens haar stages in gerenommeerde zaken
als Restaurant Boury (* Michelin), 't Oud Konijntje te Waregem (* Michelin), de Auberge du Vieux Puits (*** Michelin) van de gekende chef Gilles Goujon.

Eens gediplomeerd, lanceerde Ines zich in het professionele leven met veel ambitie en drang naar ervaring bij Château du Mylord (** Michelin) en daarna
in Sea Grill (** Michelin) aan de zijde van Yves Mattagne als chef pâtissière.
Inès is in 3 woorden, creatief, gepassioneerd en heeft een mooie wijnkennis.


DAVID

Hij groeit op in een familie van artisanale bakkers waar hij de regels leert die nodig zijn om te kunnen spelen met lokale producten.
Tijdens zijn studies aan het Notre Dame-Instituut te Heusy loopt David stage in het Sea Grill Restaurant in Brussel.
Meer ervaring doet hij op in Restaurant Barbizon in Overijse , L'Ecailler du Palais Royal in Brussel,
Le Charmes-Chambertin in Crawhez, Manoir de Lébiolles in Spa, Maison Bru in Eygalières (Frankrijk), Château du Mylord in Ellezelles.
Aan het eind van die culinaire odyssee wordt hij sous-chef van het Sea Grill Restaurant aan de zijde van Yves Mattagne, waar het inderdaad allemaal was begonnen.

Tijdens zijn ervaringen heeft David niet alleen leren koken, hij eigende het zich toe.
Werken met de seizoensgebonden kwaliteitsproducten van de lokale producent is zijn uitgangspunt. Die producten samenbrengen in een creatieve, zuivere,
intuïtieve keuken is zijn filosofie.


NSC-logo-201912-blauw-RGB

Reserveer

Reserveer hier je tafel online!

L'envie