Menu
GRAVLAX VAN HEILBOT, komkommer, granny smith, saké **
GROENE ASPERGES ‘Stéphane Longlune’, Tomme De L’Epinette kaas, postelein, nieuwe look ***
NOORDZEEVIS, daslook, beurre blanc, erwten, citrus vinaigrette *
‘Signatuur ‘WITTE ASPERGES & MORILLES, Lardo Di Colonnata, Mousseline Vin Jaune *****
KALFSVLEES CHAROLAISE, warmoes, jus van salie, tuinbonen
KAASBORD, Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 14e
RABARBER , rooibos, verse kaas, marshmallow van vanille*
Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.
Aperitief en koffie worden op ons terras geserveerd.
* INSPIRATIE : 65€ MENU – 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
noordzeevis, kalfsvlees , rabarber
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen
** DÉCOUVERTE : 90€ MENU + 49€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
gravlax, noordzeevis, kalfsvlees, rabarber Niet op zaterdagavond & zondagmiddag & op feestdagen
*** PLAISIR : 105€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
gravlax, groene asperges, noordzeevis, kalfsvlees, rabarber
**** SIGNATURE MENU 145€ MENU + 70€ WIJNEN 6 GANGEN
gravlax, groene asperges, noordzeevis, morilles, kalfsvlees, rabarber
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.