Menu

Tartaar van kalfsvlees Limousin **
Komkommer, dragon-ijs, mosterdzaad, pickles, yoghurt

Witte asperges van bij Stéphane uit Jurbise ***
Tomme de L'épinette uit Péruwelz, veldsla, citrusvruchten


Noordzeevis *
Erwten, daslook, edamame, zeekraal, lacto gefermenteerd saus


Oosterschelde kreeft ****
* pomme bouchon, morieljes, béarnaise
* taartje, tuinbonen en salie


Lamsvlees van bij Ruben uit Kluisbergen*
*Groene Asperges van bij Stéphane, Oeillet de Bouillon, Chermoulakruiden
*Bretoense zanddeeg, look, lamsvlees
* pot au feu, rapen Moncheau uit eigen tuin


Kaasbord van bij Les Cleugnottes :
Kaas i.p.v. € 14, Kaas als extra gerecht € 17

Aardbeien van bij Pieter Vervenne uit Menen
Pistache ijs, granité van zurkel, mousseux

Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.



*INSPIRATIE : 60€ - 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
Noordzeevis, Duif, Citroen

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondag middag en op feestdagen




**DÉCOUVERTE : 85€ MENU + 45€ WIJNEN
4 GANGEN MENU

Coppa, Noordzeevis, Duif, Citroen
Niet op zaterdagavond & zondagmiddag


***PLAISIR : 98€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU

Coppa, Asperges, Noordzeevis, Duif, Citroen


****SIGNATURE MENU : 125€ MENU + 70€ WIJNEN
6 GANGEN MENU
Coppa, Asperges, Noordzeevis, Langoustine, Duif, Citroen


Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.