Menu

NOORDZEEVIS **
Gemarineerde, mikan van bij Mas Bachès, wortel, zure room

RODE BIET CRAPAUDINE ***
Yuko Citrus , sjalot ,vinaigrette van Geuze bier van bij Cantillion ' Zwanze'

SINT JAKOBSVRUCHTEN UIT DIEPPE *
Knolselder , mousseline , Xéres


HARTZWEZERIKEN ' SIGNATUUR ' ****
Truffel melanosporum, parijse champignons, jus van gerookte spek

KALFSVLEES VAN BIJ LOTHAR VILZ *
Linzen, boerenkool,tartelette, aardappel


KAASBORD Van bij ' LES CLEUGNOTTES' uit Luigne.
Kaasbord als extra gerecht : 16€ / kaasbord ipv : 13€


BLOEDSINAAS VAN BIJ HUMBERTO ( Valencia )*
Sorbet van citroen-verbena, gepofte granen, sancho peper




*INSIPRATIE : 55€ - 28€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
st jakobsvruchten - kalfsvlees - bloedsinaas
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondag middag en op feestdagen


**DÉCOUVERTE : 70€ MENU + 37€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
noordzeevis - st jakobsvruchten - kalfsvlees - bloedsinaas
Niet op zaterdagavond & zondagmiddag


***PLAISIR : 85€ MENU + 48€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
noordzeevis - rode biet - st jakobsvruchten - kalfsvlees - bloedsinaas


****SIGNATURE MENU : 105€ MENU + 58€ WIJNEN
6 GANGEN MENU
noordzeevis - rode biet - st jakobsvruchten - hartzwezeriken - kalfsvlees - bloedsinaas


Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.