Menu

GRAVLAX VAN HEILBOT, komkommer, granny smith, saké  **

GROENE ASPERGES ‘Stéphane Longlune’, Tomme De L’Epinette kaas, postelein, nieuwe look ***

NOORDZEEVIS, daslook, beurre blanc,  erwten, citrus vinaigrette  *

‘SignatuurWITTE ASPERGES & MORILLESLardo Di Colonnata, Mousseline Vin Jaune *****                                         

KALFSVLEES CHAROLAISE, warmoes, jus van salie, tuinbonen 

KAASBORD, Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 14e

RABARBER , rooibos, verse kaas, marshmallow van vanille*

Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.

Aperitief en koffie worden op ons terras geserveerd.

* INSPIRATIE : 65€ MENU – 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
noordzeevis, kalfsvlees , rabarber 
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen 

** DÉCOUVERTE : 90€ MENU + 49€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
gravlax, noordzeevis, kalfsvlees, rabarber                      Niet op zaterdagavond & zondagmiddag & op feestdagen 

*** PLAISIR : 105€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
gravlax, groene asperges, noordzeevis, kalfsvlees, rabarber 

**** SIGNATURE MENU                                     145€ MENU + 70€ WIJNEN  6 GANGEN

gravlax, groene asperges, noordzeevis, morilles, kalfsvlees, rabarber 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

Restaurant L'Envie in Zwevegem