Tartaar van kalfsvlees Limousin **
Komkommer, dragon-ijs, mosterdzaad, pickles, yoghurt
Witte asperges van bij Stéphane uit Jurbise ***
Tomme de L'épinette uit Péruwelz, veldsla, citrusvruchten
Noordzeevis *
Erwten, daslook, edamame, zeekraal, lacto gefermenteerd saus
Oosterschelde kreeft ****
* pomme bouchon, morieljes, béarnaise
* taartje, tuinbonen en salie
Lamsvlees van bij Ruben uit Kluisbergen*
*Groene Asperges van bij Stéphane, Oeillet de Bouillon, Chermoulakruiden
*Bretoense zanddeeg, look, lamsvlees
* pot au feu, rapen Moncheau uit eigen tuin
Kaasbord van bij Les Cleugnottes :
Kaas i.p.v. € 14, Kaas als extra gerecht € 17
Aardbeien van bij Pieter Vervenne uit Menen
Pistache ijs, granité van zurkel, mousseux
Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.
*INSPIRATIE : 60€ - 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
Noordzeevis, Duif, Citroen
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondag middag en op feestdagen
**DÉCOUVERTE : 85€ MENU + 45€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
Coppa, Noordzeevis, Duif, Citroen
Niet op zaterdagavond & zondagmiddag
***PLAISIR : 98€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
Coppa, Asperges, Noordzeevis, Duif, Citroen
****SIGNATURE MENU : 125€ MENU + 70€ WIJNEN
6 GANGEN MENU
Coppa, Asperges, Noordzeevis, Langoustine, Duif, Citroen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.