Menu

TARTAAR VAN RUNDSVLEES**
van bij hoeve slagerij Willem in Sint Denijs
Bieslook, komkommer, lacto gefermenteerde groenten
( +€12 Imperial Heritage kaviaar « Foudroyante » )

ZANDWORTEL***
Sinaasappel , chermoula kruiden , verjus

NOORDZEEVIS *
Knolselder ,venkelpollen, riesling saus


PATRIJS 'Signatuur' ****
Hazelnootboter, kweepeer, kool

WILDE EEND*
Kroket van de bil , rode biet , kriekbier van bij Cantillion


ZWARTE BES *
Melk chocolade uit Zuid Amerika , geselecteerd door Cédric de Taeye uit Ellezelles , hysop


KAASBORD
( €11 ipv – €16 als extra gerecht )




*INSIPRATIE : 50€ - 25€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
noordzeevis, wilde eend, zwarte bes
Enkel op maandagavond-, donderdagavond- & zondagavond


**DÉCOUVERTE : 68€ MENU + 37€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
tartaar, noordzeevis, wilde eend, zwarte bes
Niet op zaterdagavond & zondagmiddag


***PLAISIR : 83€ MENU + 43€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
tartaar, zandwortel, noordzeevis, wilde eend, zwarte bes


****SIGNATURE MENU : 105€ MENU + 53€ WIJNEN
6 GANGEN MENU
tartaar, zandwortel, noordzeevis, patrijs, wilde eend, zwarte bes


Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.