Take-away

TAKE AWAY


- TAKE AWAY -

L' E N V I E . T R A I T E U R .
L' E N V I E . D U . G O Û T .
L' E N V I E . D U . J O U R .
By David Grosdent


MENU 3 & 4 GANGEN
5/03 – 6/03 – 7/03
12/03 – 13/03 – 14/03


1) GEROOKTE EENDENBORST
CRÉMEUX VAN BLOEMJKOOL, BALSAMICO AZIJN, PICKLES

***

2) GEBAKKEN GANZENLEVER**
LINZEN UIT LE PUY, TIERENTEYN MOSTERD, LARDO DI COLONATTA

***

3 ) NOORDZEEVIS
VENKEL, JUS VAN VERMOUTH

***

4 ) BABA MET BRUINE RHUM
OPGEKLOPTE ROOM MET VANILLE


4 gangen menu 55 €
3 gangen menu ( ZONDER GEBAKKEN GANZENLEVER ) 38€

( kan op vrijdag , zaterdag , en op zondagmiddag )